Fii reprezentant Farmasi Romania si te asteapta o afacere de succes.

Multe companii de cosmetice precum Farmasi Romania, Yves Rocher France, Oriflame Suedia se bazeaza pe vanzarile directe. A fi reprezentant Farmasi inseamna sa ai puterea de a vinde in aceasta companie si de a face istorie. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca exista o trecere treptata a vanzarilor de tip magazin catre vanzarile online. Este trendul general in comert. Se trece din offline catre vanzarile directe si catre cele din online. Altfel spus forta de vanzari a companiei este data de reprezentantii Farmasi sau Oriflame sau Avon dupa caz.

Ce inseamna vanzarea directa pentru aceste companii de cosmetice si de frumusete feminina?

Inseamna promovarea prin reprezentanti. Interesul acestora este de a recomanda produsele firmei si de a creste vanzarile. Metoda implica recomandare din persoana in personaa si intre cunoscuti asa incat firma nu are cheltuieli suplmentare cu marketingul produselor cosmetice. In plus se realizeaza o crestere a increderii in brand pentru ca se merge pe recomandare. Una este sa afli de un sampon bun sau de un ruj bun de la televizor si alta este sa afli de la o prietena buna sau de la un cunoscut in care ai incredere.

Care sunt beneficiile reprezentantilor Farmasi in acest context?

Reprezentantii sau liderii de sistem , asa cum sunt numiti au comision sau cota parte din vanzarile personale sau cu echipa. Aceasta insemana ca primesc bonusuri sau un procent din ceea ce vand persoanele recomandate de ei. Reprezentantii au astfel un venit substantial care in functie de realizari dar si de schema de bonusare poate ajunge la mii de euro pe luna. Este ca si cum ar avea un magazin online.

Liderii companiilor de cosmetice in cifre

Se stie neoficial ca reprezentantii Farmasi au cel mai mare procent de bonus din vanzarile personale plus ale echipei personale, dintre toate companiile de vanzari directe din Romania. Foarte posibil sa fie chiar si din lume. Ca reprezentant Farmasi Romania beneficiezi de pana la 21% comision din vanzarile directe de pe prima generatie. In plus mai au si din generatiile urmatoare insa proportional mai putin. Spre comparatie la Yves Rocher se obtine maxim 11 % din vanzarile nete de cosmetice din prima generatie sau 6 % in functie de tipul de bonificatie. Evident ca procentele mentionate motiveaza liderii din astfel de sisteme catre rezultate tot mai mari de la o campanie la alta. Astfel la Farmasi Romania se obtine intre 1,5 mii euro pe luna pana la 100.000 euro pe luna bonus. Evident in Romania fiind la inceput de drum , asa cum vedeti in continuarea articolului nu se obtin astfel de sume.

 

Despre Farmasi Cosmetics

Farmasi si-a deschis portile si la noi in tara in aceasta luna. Suntem cunoscuti ca avand o dezvoltare exemplara in lume cu peste 3.000.000 reprezentanti in peste 120 de tari. Suntem intr-o epoca in care totul se desfasoara rapid si ne dorim sa ne dezvoltam impreuna cu tine cu cea mai mare viteza.

Ce produse comercializeaza FARMASI Romania

Farmasi a adus in Romania peste 3000 de produse cosmetice si de make-up intr-un catalog de top.. Avem produse de mare calitate care te vor uimi si impresion. Pe tine si pe prietenele tale.

Am inceput ca dezvoltare acum 60 de ani prin Dr Tuna. Faptul ca a fost medic a pus o amprenta foarte mare pe calitatea si specificul produselor companiei. A pornit de la cateva produse cu specific medical si azi s-a ajuns la peste 3000 de produse de make up si de cosmetica.

Fabrica de azi are 7 unitati de productie integrata cu unitati robotizate ultramoderne. Ne mandrim ca ne producem inclusiv ambalajele iar unitatile noastre de productie pot fi vizitate gratuit de orice membru al clubului.

Farmasi Cosmetics Romania este compania cu cea mai puternica de dezvoltare din lume in domeniul vanzarilor directe!

Ea se situaza in top 3 ca dezvoltare intre companiile de vanzari directe din lume. Insa cele mai puternice doua companii sunt situate in Statele Unite ale Americii. Altfel spus, din Europa Farmasi este compania cu cea mai rapida dezvoltare. In 2107 era prezenta in 57 de tari din lume insa in 2018 a intrat in peste 20 de tari, un record in astfel de demersuri. Astazi in 2019 este prezenta in 120 de tari urmand ca in 2013 sa fie inclusa in India, Pachistan, China si alte 20 de tari. De ce anul 2023? pentru ca este anul comemorativ centenar al nasterii fondatorului companiei Farmasi Dr. Tuna

 

Care sunt beneficiile de a fi reprezentant sau lider Farmasi in Romania?

In primul rand ai acces la o gama larga de produse cu mare succes in tari cu traditie in arta machiajului. Ganditi-va ca Farmasi este prezenta in tari Arabe unde machiajul are traditie. A fi in aceste tari cu produse de proasta calitate ar insemna falimentul pentru companii. Insa compania noastra se situeaza in top. Sunt tari unde rimelurile companiei sunt cel mai bine vandut produs la modul absolut, pe piete foarte competitive.

Care sunt comisioanele Farmasi pentru reprezentantii romani?

Cel mai important aspect este programul de leadership si bonificatiile acordate membrilor de club, care au realizari in vanzarile cu echipa. Este cunoscut ca Farmasi ofera cele mai mari comisioane pentru reprezentantii ei. Au fost facute statistici si clasamente intre tari din europa unde compania are o prezenta pe piata cu clubul de reprezentanti de peste 8 ani. Fara dubii bonusurile acordate membrilor de club sunt aproape duble fata de oricare alt competitor din domeniul vanzarilor directe. Au fost analizate tari precum Polonia, Ungaria, Ucraina, Marea Britanie.

Si in 2019 am intrat in Romania , am deschis primul depozit si am facut istorie! Urmeaza sa deschidem siĀ  Farmasi Spania si sa repetam succesul!

depozit farmasi romania

Si in 2019 am deschis piata de vanzari directe si in Romania. La noi in tara compania era prezenta de peste 9 ani insa doar prin magazine de vanzare clasice. Din aceasta luna am intrat si in sistemul de vanzari directe prin recomandare si bonificatie. Sunt deja calificati aproximativ 20 de lideri cu 21% comision.

Se stie ca primii 100 de lideri dintr-o tara se califica in a forma clubul Farmasi in acea tara si sunt numiti membri fondatori ai clubului.

Asteptam ca si la noi sa se fondeze clubul in luna mai avnd in vedere explozia acestei firme.

Care sunt beneficiile daca te inscrii ca lider in Club?

1) Ai reducere de 30 % la toata gama de produse din catalog si fata de preturile oficiale din magazine. 2) Beneficiezi de programul de bun venit si de pachetele speciale pentru membrii noi. 3) Beneficiezi de programul de dezvoltare cu bonificatii. In oriece tara se ofera boificatii pentru vanzarile personale, pentru volumul de vanzari cu grupul sau cu echipa personala. 4) Un bonus extrem de valoros este cel acordat pentru dezvoltare sau pentru leadership. Adica acordat pentru efortul de a ajuta alte persoane in dezvoltarea lor.

Catalogul Farmasi Romania pe 2019catalog farmasi online

Trebuie mentionat ca avem un catalog care este valabil pentru jumatate de an si nu se schimba de la luna la luna. Este un avantaj major. Nu mai trebuie achizitionate cataloage noi in fiecare luna si prezentarea produselor catre prietene si devine mult mai facila.

Te asteptam in echipa noastra. Suntem echipa cu cea mai mare dinamica in cadrul Farmasi Romania, Ajunsa la nivel d eDiamant. Rezultatele noastre o demonstreaza. Avem rezultate excelente in cadrul companiilor de vanzari directe si experienta noastra ti-o punem la dispozitie. Ai nevoie de sustinere in orice etapa si de la noi o ai neconditionat. Noi suntem bonusati pentru dezvoltarea ta. Impreuna crestem.

Te asteptam sa construim impreuna. Daca vrei sa ai succes ca reprezentant Farmasi Romania atunci alatura-te noua.