Farmasi Spania

Produsele Farmasi in rutina noastra zilnica?

Folosesc de 15 ani produse cosmetice ( nu le cunoasteam pe cele de la Farmasi atunci pentru se infiintase Farmasi Spania) .
Eram o mica domnisoara ce isi dorea sa aiba macar un rimel si un balsam de buze in poseta. Asa am facut cunostiinta cu o firma de distributie directa din Spania. Am cunoascut-o la o prezentare de produse din Madrid. Aveau au multe prezentari si atrageau destul de mult prin culori si mai ales pretul destul de mic. Am devenit reprezentant atunci si castigul din discountul comenzii ma ajuta sa am un ban al meu pus deoparte pentru cosmetice, o bluza sau ce mai aveam eu nevoie la acel moment. Oricat de putin ar fi fost, era al meu.

Mai tarziu am visat sa fiu medic si o business woman in acelasi timp. Bineinteles ca acestea doua erau la poluri opuse, insa ocupandu-ma de o afacere de vanzari directe m-a ajutat sa am si un castig suplimentar. Si uite asa din toata Spania am ales sa facultatea de medicina, unde m-am mentinut foarte usor la bursa. Asta pentru ca am inceput sa fiu disciplinata cu ajutorul afacerilor cu cosmetice. Mai mult, prin anul 3 de medicina m-am inceput sa citesc carti de nutritie si sa stau ore in sir pe forumuri de slabit si de cosmetice naturale pentru ca ma pasiona subiectul.

Grija pentru cosmetice de calitate m-a facut sa am mereu grija si de sanatatea mea.
Sa va spun cum am luat contact prima data cu Farmasi: cand am descoperit parfumul Hera la o prietena din Spania. Si mereu il urmaream sa fie in oferta pe Romania si il ceream prietenei sa il comande pentru mine.
In comenzile de la Farmasi primeam foarte multe premii , iar calitatea produselor este de top. Fiecare formula a produselor este atent verificata si trebuie sa fim constienti ce punem pe pielea noastra. Au ingrediente vegetale si naturale in proportie de peste 95%. Este minunat.

Intre cosmeticele mele preferate au fost de-a lungul timpului si si alte produse Farmasi : sampoane si rujuri lichide Farmasi. De exemplu aveau niste standuri prin mall-uri sau centre comerciale mari si tot urmaream un tus si un ruj roz. Nunata 32, si acum mai tin minte. Tusul nu il gaseam mereu si acesta era de fapt preferatul meu, asa ca unde vedeam Farmasi, hop si eu dupa tus. Ulterior Farmasi a intrat in Romania sub forma de MLM. Au preturi super fata de celelalte firme, produselor lor sunt naturale, fara parabeni, fara metale grele. Au investit enorm in procesul de fabricatie si in ingrediente.  Merita toata atentia mea Merita atentia mea caci intruneste o serie de aspecte pe care eu le caut: produse naturale, raport calitate-pret bun si o gama de make-up super.

Astazi, sunt medic  dar si … afacerista si locuiesc atat in Romania cat si in Spania. In ultimii doi ani m-am ocupat de Farmasi in Romania si am devenit membru Fondator Farmasi Romania si avand cea mai puternica echipa de vanzari pe Europa.

Si surpriza verii 2022 este ca se deschide oficial Farmasi Spania. Nici nu stiti cat de fericita sunt. Astept sa ma ocup de afacerea Farmasi si in Spania si sa imi dezvolt echipa aici la fel cum am facut in Romania.

Stati pe faza si aflati noutati. Iar daca va intereseaza sa lucrati cu mine intrati pe linkul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.