Dr Cevdet Tuna , intemeietorul companiei Farmasi

Compania de cosmetice Farmasi este infiintata in Turcia, Omerli, aflata in orasul Istanbul,intr-o zona inconjurata de paduri. Fabrica Farmasi Cosmetics livreaza si exporta peste 2.000 de produse cu o gama foarte variata; de la produse cosmetice si machiaj, pana la produse de ingrijire a locuintelor.

Compania a luat fiinta in anul 1952, an in care Dr, Cevdet Tuna a lansat prima linie de produse care ii vor purta numele in cadrul companiei Farmasi.

In anul 1923 Dr Cevdet Tuna s-a nascut in orasul Edirne, Turcia, cel ce urma a fi fondatorul companiei. Acesta a fost al 7-lea din cei 9 copii ai familiei, absolvind Facultatea de Medicina mai tarziu, in anul 1941.

In anii care au urmat, pana in 1950 acesta a fost locotenent fizician in armata, dedicandu-se ingrijirii si vindecarii soldatilor din perioada razboiului. Stimulat de experienta si cunostintele acumulate in urma razboiului, Dr Tuna hotaraste sa inceapa primul sau business pe cont propriu, in Turcia, Istanbul. Datorita cunostintelor vaste de medicina, acesta deschide prima companie farmaceutica, in care cea mai mare parte a formulelor au fost inventie proprie.

Dedicandu-se in totalitate muncii, acesta a urmarit indeaproape procesul fabricarii produselor sale, pentru inca 22 de ani. Dupa aceasta perioada, Dr. C Tuna a hotarat sa vanda actiunile companiei unui investitor strain. Insa succesul sau nu s-ar fi oprit aici, deoarece intre anii 1977 si 1995 a vandut cantitati brute de materiale farmaceutice care urmau a fi folosite in farmacii, reusind sa vanda 13.500 de astfel de materiale in toata Turcia.

Dupa anul 1998, in momentul in care fiul fondatorului, Omer Hakan Tuna a ajuns la varsta potrivita, acesta a inceput sa invete de la tatal sau, Dr C Tuna,  secrete si formule farmaceutice, dar si fiecare pas in producerea si fabricarea de produse cosmetice Farmasi de ingrijire a pielii. Timp de multi ani, Omer Hakan Tuna a dezvoltat o gama de larga de produse de ingrijire a pielii, recunoscuta in intreaga lume, prin vanzari de tip retail.

In anul 2003, a fondat bandul propriu de cosmetice, Farmasi Cosmetics. Numele ales i-a placut foarte mult, deoarece inspira ceea ce a muncit multi ani, derivatul Farmasi venind de la produsele farmaceutice pe care acesta a reusit sa le dezolte. A vandut in felul acesta produsele in peste 125 de tari, iar in anul 2010 compania a intrat in tipul vanzarilor MLM (Multi Level Market), vanzare de tip piramidal, care permite oricarui colaborator sa castige bani la care nu ar fi avut acces in alt mod, prin infiintarea propriei echipe a caror membri la randul lor isi pot crea propria echipa.

In anul 2016, cel mai mare fiu al presedintelui Omer Hakan Tuna, s-a alaturat companiei dupa finalizarea studiilor din Statele Unite,  fiind deci a treia generatie din familia Tuna care sa duca mai departe capitalul companiei.

In anul 2017, Dr C Tuna a decedat, lasand in urma o impresionanta companie a carui principal tel este si va fi in continuare grija pentru piele si mediul nostru direct inconjurator.

In prezent, Farmasi Cosmetics reprezinta o companie de top la nivel international, bazandu-se pe producerea si livrarea de produse cosmetice si de ingrijire, printre care nelipsite sunt produsele din gama Dr C Tuna.

Cu fiecare zi trecuta, investim in continuare in visul pe care fondatorul nostru l-a avut, grija pentru oameni, si dezvoltand mereu noi teluri si noi formule in scopul indeplinirii acestuia.