Catalogul FARMASI – un magazin de cosmetice, intr-un catalog fizic

Azi vom discuta si prezenta catalogul Farmasi. Catalogul de prezentare a produselor este extrem de important si trebuie creat in asa fel incat sa-i faca pe consumatori sa intelega produsele companiei, astfel ca, atunci cand se realizeaza, trebuie sa se tina cont si de criteriul estetic.

Cu fiecare editie, catalogul Farmasi, avand o calitate grafica deosebita, nu face rabat de la acest criteriu. Insa, pe langa rolul estetic, un astfel de catalog trebuie sa contina si informatii relevante despre produse, fiind un ghid util la indemana consumatorilor.

Pe langa faptul ca pot afla detalii legate de tendintele in machiaj si lansarile de produse noi sau despre nuantele diferite in care este disponibil un anumit produs ori despre ingredientele altuia, catalogul Farmasi ofera si posibilitatea vizualizarii listei de produse disponibile si achizitionarii lor online.

Fiind construit ca un magazin, catalogul Farmasi indruma doamnele si domnisoarele cu usurinta prin diversele sale sectiuni, fiind atractiv si util datorita gamei largi de produse pentru machiaj prezentate.

Ruj, luciu, balsam pentru buze – toate surprinse in catalogul Farmasi 2019

Cele care doresc sa intre in posesia unui ruj nou, pot alege din multitudinea de nuante ale produselor “High Shine” sau pot opta pentru un ruj de trei ori mai intens, aflat acum in tendinte.

Iar pentru femeile care indragesc rujurile mate, in paginile catalogului sunt prezentate cele peste 20 de nuante disponibile. Rujurile din gama “True Color” au fost create pentru cele mai conservatoare dintre doamne, care iubesc stilul clasic.

Continuam periplul nostru printre paginile catalogului Farmasi pentru a afla detalii legate de luciul si balsamul pentru buze, dar si despre creionul cu ajutorul caruia se poate realiza un contur perfect al buzelor.

Produse pentru fata – in catalogul 2019

Si ajungem la sectiunea destinata produselor BB: ruj, pudra, crema pentru fata si crema pentru ochi. Cine doreste sa afle noutati despre un fond de ten, poate consulta sectiunea special dedicata din catalogul Farmasi 2019, unde sunt prezentate, de exemplu, caracteristicile revolutionare ale produselor “VFX”.

Pudra iluminatoare “Terracotta” sau pudra “Terracotta” cu efect de portelan ori pudra-fard de obraz “Terracotta”, un produs multifunctional, toate se regasesc in paginile catalogului Farmasi.

Nu au fost uitate nici fondul de ten compact, dar nici fardurile de obraz, batoanele corectoare, anticearcanul lichid sau batonul pentru stralucire si iluminare. Un produs inovator este paleta modelatoare “Face Sculpt”.

Pentru ochi, gene si sprancene – produsele catalogului Farmasi

Continuam cu sectiunile dedicate produselor pentru machiajul si ingrijirea ochilor, care debuteaza cu cel mai nou rimel Farmasi, “Mascara Starlook”.

Trebuie sa mentionam, insa, si serul pentru gene si sprancene, dar si celelalte game de rimel: “Optimal Style”, “ZEN”, “Extreme Curl”, “Deep Black” sau mascara cu efect 3D.

Cine vrea sa afle care sunt nuantele in trend pentru fard de pleoape, poate consulta sectiunea speciala din catalogul Farmasi, de unde poate achizitiona o paleta cu trei nuante, de ajutor pentru realizarea machiajului dorit.

Intr-o gama incredibila de culori, se regasesc si fardurile pentru pleoape, compacte sau crema, ori tusul pentru ochi, metalic si sidefat. Gama de produse pentru machiajul ochilor mai cuprinde tusul “Inkliner”, gelul Kajal si conturul lichid.

Culorile extrem de atractive caracterizeaza si creioanele pentru conturul ochilor, atat pe cele “Express”, cat si pe cele “Express rezistente la apa”.

Doamnele care doresc un creion, care sa le ofere aceleasi proprietati ca un contur lichid, pot alege dintre produsele “Extralast”.

Urmeaza sectiunea dedicata sprancenelor, care include urmatoarele produse: mascara, pudra mono, pomada, kit de pudra trio si liner.

Produse de catalog pentru unghii

Produsele pentru unghii au si ele un loc aparte, fie ca este vorba despre oja (mata, lucioasa sau sidefata), fie despre produsele pentru ingrijire, precum uleiul de indepartare al cuticulelor, intaritorul pentru unghii sau lacul pentru albire.

Toate acestea la gasiti la indemana, in catalogul Farmasi, insa mult mai multe produse sunt disponibile in magazinul online al firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *