Benefiile de a fi reprezentant Farmasi

Farmasi si-a deschis portile si la noi in tara in aceasta luna. Suntem cunoscuti ca avand o dezvoltare exemplara in lume cu peste 3.000.000 reprezentanti in peste 120 de tari. Suntem intr-o epoca in care totul se desfasoara rapid si ne dorim sa ne dezvoltam impreuna cu tine cu cea mai mare viteza.

Ce produse comercializeaza FARMASI Romania

Farmasi a adus in Romania peste 3000 de produse cosmetice si de make-up intr-un catalog de top.. Avem produse de mare calitate care te vor uimi si impresion. Pe tine si pe prietenele tale.

Am inceput ca dezvoltare acum 60 de ani prin Dr Tuna. Faptul ca a fost medic a pus o amprenta foarte mare pe calitatea si specificul produselor companiei. A pornit de la cateva produse cu specific medical si azi s-a ajuns la peste 3000 de produse de make up si de cosmetica.

Fabrica de azi are 7 unitati de productie integrata cu unitati robotizate ultramoderne. Ne mandrim ca ne producem inclusiv ambalajele iar unitatile noastre de productie pot fi vizitate gratuit de orice membru al clubului.
Farmasi are cea mai puternica de dezvoltare din lume. Ea se situaza in top 3 ca dezvoltare intre companiile de vanzari directe din lume, insa ele mai putetrnice doua comanii sunt situate in Statele Unite ale Americii. Altfel spus, din Europa Farmasi este compania cu cea mai rapida dezvoltare.
In 2107 era prezenta in 57 de tari din lume insa in 2018 a intrat in peste 20 de tari, un record in astfel de demersuri. Astazi in 2019 este prezenta in 120 de tari urmand ca in 2013 sa fie inclusa in India, Pachistan, China si alte 20 de tari. De ce anul 2023? pentru ca este anul comemorativ centenar al nasterii fondatorului companiei Farmasi Dr. Tuna.

Care sunt beneficiile de a fi reprezentant sau lider Farmasi in Romania?

In primul rand ai acces la o gama larga de produse cu mare succes in tari cu traditie in arta machiajului. Ganditi-va ca Farmasi este prezenta in tari Arabe unde machiajul are traditie. A fi in aceste tari cu produse de proasta calitate ar insemna falimentul pentru companii. Insa compania noastra se situeaza in top. Sunt tari unde rimelurile companiei sunt cel mai bine vandut produs la modul absolut, pe piete foarte competitive.

Cel mai important aspect este programul de leadership si bonificatiile acordate membrilor de club, care au realizari in vanzarile cu echipa. Este cunoacut ca Farmasi ofera cele mai mari comisioane pentru reprezentantii ei. Au fost facute statistici si clasamente intre tari din europa unde compania are o prezenta pe piata cu clubul de reprezentanti de peste 8 ani. Fara dubii bonusurile acordate membrilor de club sunt aproape duble fata de oricare alt competitor din domeniul vanzarilor directe. Au fost analizate tari precum Polonia, Ungaria, Ucraina, Marea Britanie.

Si in 2019 am deschis piata de vanzari directe si in Romania. la noi in tara compania era prezenta de peste 9 ani insa doar prin magazine de vanzare clasice. Din aceasta luna am intrat si in sistemul de vanzari directe prin recomandare si bonificatie. Sunt deja calificati aproximativ 20 de lideri cu 21% comision.

Se stie ca primii 100 de lideri dintr-o tara se califica in a forma clubul Farmasi in acea tara si sunt numiti membri fondatori ai clubului.

Asteptam ca si la noi sa se fondeze clubul in luna mai avnd in vedere explozia acestei firme.

Care sunt beneficiile daca te inscrii ca lider in Club?

Ai reducere de 30 % la toata gama de produse din catalog si fata de preturile oficiale din magazine.
Beneficiezi de programul de bun venit si de pachetele speciale pentru membrii noi.
Beneficiezi de programul de dezvoltare cu bonificatii. In oriece tara se ofera boificatii pentru vanzarile personale, pentru volumul de vanzari cu grupul sau cu echipa personala.

Un bonus extrem de valoros este cel acordat pentru dezvoltare sau pentru leadership. Adica acordat pentru efortul de a ajuta alte persoane in dezvoltarea lor.
legat de catalogul companiei trebuie mentionat caavem un catalog care este valabil pentru jumatate de an si nu se schimba de la luna la luna. Este un avantaj major intrucat nu mai trebuie achizitionate cataloage noi in fiecare luna si prezentarea produselor catre prietene si devine mult mai facila.

Te asteptam in echipa noastra. Suntem echipa cu cea mai mare dinamica in cadrul Farmasi ROmania. rezltatele noastre o demonstreaza. Avem rezultate excelelnte in cadrul companiilor de vanzari directe si experienta noastra ti-o punem la dispozitie. Ai nevoie de sustinere in orice etapa si de la noi o ai neconditionat. Noi suntem bonusati pentru dezvoltarea ta. Impreuna crestem.

te asteptam in echipa noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.