5  motive pentru a te inscrie reprezentant Farmasi

Farmasi este printre cele mai cunoscute companii din Turcia, avand o piata de desfacere in peste 125 de tari. Cu o gama de produse variata, de la cosmetice, la produse de ingrijire personala, dar si a casei, Farmasi vine in intampinarea ta cu o oferta generoasa si dinamica. Vanzarile directe constituie pentru Farmasi un sector bine consolidat si promovat. Astfel, calitatea de consultant Farmasi are un statut aparte pentru compania turca, care rasplateste munca, perseverenta si performanta printr-un sistem personalizat, unic si ofertant de bonusuri, recompense si discounturi.

Consultantul Farmasi este un agent liber

Esti o persoana careia nu ii plac ordinele impuse? Iti place sa lucrezi independent, dar cand este cazul si in echipa? Esti ambitios ori ambitioasa, dar actualul loc de munca te incorseteaza si plafoneaza? Ei bine, la Farmasi astfel de incidente nu-si au locul si nici rostul. In calitate de consultant Farmasi vei fi propriul tau sef, iar calitatea de manager o poti dobandi prin crearea propriei tale echipe Farmasi. Mai mult, la atingerea anumitor praguri de recrutare, la 3 ori 10 recrutari spre exemplu, Farmasi te recompenseaza prin diverse cadouri, respectiv prin acordarea unui bonus consistent.

Venituri substantiale          

Desi aparent calitatea de consultant Farmasi poate sa te faca sa te simti presat ori presata de veniturile pe care le-ai putea obtine, trebuie sa stii ca nu exista motive de ingrijorare. Piata vanzarilor directe este dinamica, de aceea conteaza atitudinea ta si modul in care te organizezi. Farmasi te va sustine pe intreg parcursul devoltarii tale. Astfel, kit-ul de start, care are ca scop familiarizarea clientelor cu produsele Farmasi, iti este pus la dispozitie cu un discount de 80%. Nu mai vorbim de cadourile constante si bonusurile diverse la care ai acces. Veniturile tale vor avea o parte fixa, fiind profitul tau obtinut prin plasarea comenzilor, respectiv una variabila, ce consta intr-un procent cuvenit ca urmare a comenzilor efectuate. La aceste venituri se vor adauga si alte bonusuri subtantiale, Farmasi fiind un sustinator al consultantilor harnici, perseverenti si ambitiosi.

Accesul la sistemul unic de bonusuri si discounturi

A fi consultant Farmasi vine la pachet si cu calitatea de membru activ si  eligibil pentru a beneficia de tot setul din sistemul unic de bonusuri si discounturi acordat de Farmasi. Comenzile efectuate beneficiaza pe de-o parte de o reducere substantiala intiala, de pana la 30% fata de pretul din catalog, cat si de discounturi ulterioare ori de alte beneficii, precum transportul gratuit. Farmasi sustine echipele Farmasi, fiecare consultant din echipa avand acces in mod egal la diverse bonusuri, cadouri ori recompense. Mai mult, daca esti liderul unei echipe, pe langa accesul la bonusul pentru atingerea pragului de recrutare, mai beneficiezi de un bonus de leadership.

Inscriere rapida si accesibila

Pentru a deveni consultant Farmasi nu trebuie sa te inarmezi cu rabdare de fier asta deoarece inscrierea se face rapid, online si fara batai de cap. Formularul este structurat simplu, fiind concret si usor de completat. Atentie insa cand va trebui sa completati formularul de inscriere pentru a furniza datele corect si complet. Poti de asemenea sa te inscrii si in echipa unui lider Farmasi, care te va indruma si ajuta pe intreg procesul. Platforma Farmasi a fost conceputa pentru a fi optima si accesibila tuturor. Mai mult, dupa ce ai devenit consultant Farmasi te poti bucura de o alta platforma dedicata tuturor membrilor familiei Farmasi. Acolo vei putea accesa catalogul Farmasi, discounturile existente, efectua comenzile si altele asemenea. De altfel, plasarea comenzilor nu implica neaparat ca tu sa ai laptop, Farmasi implementand un sistem prin care comenzile sa poata fi  plasate si de pe telefon.

Fara preconceptii ori  prag de experienta

Calitatea de consultant Farmasi nu reclama automat ca cel in cauza sa aiba experienta in vanzari directe ori sa fi  terminat cursuri prin care sa ii fie atestate pregatirea de consultant. Cu alte cuvinte, poti deveni consultant Farmasi full time sau part time pentru a-ti suplimenta veniturile. Nu conteaza pregatirea ta deoarece munca si ambitia sunt calitati care te individualizeaza ca persoana, iar nu ceea ce scrie pe o bucata de hartie. Indiferent de ceea ce alegi, Farmasi te va sprijini pe toata durata calitatii tale de consultant. Mai mult, a fi consultant Farmasi presupune a fi intr-o continua dinamica. Poti sa ajungi de la nivelul 1 la nivelul in care sa-ti coordonezi propria echipa de consultanti, respectiv sa iti conduci propria afacere. Farmasi te va insoti pe parcursul intregii tale evolutii, sprijinindu-te cu o sumedenie de bonusuri, discounturi, cadouri si recompense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *